Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Canan Kaftancıoğlu Ermeni

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlunun sözde Ermeni soykırımına ilişkin yaptığı paylaşımı hatırlatarak Türkiyenin ana muhalefet partisinin İstanbul il başkanı bunu diyemez. Yerli ve milli muhalefet ne demek.

Canan kaftancıoğlu ermeni
Canankaftancioglu Ermeni Hdp Pkk Ataturkcu Kemalist Milliyetci Bozkurt Anitkabir Nutuk Erdogan Suriye Sondakika Irak Ogretmenler Gercekler Jole

CHPli Canan Kaftancıoğlunun Ermeni soykırımı konuşması ortaya çıktı.

Canan kaftancıoğlu ermeni

. Daha önce hakkında silahlı terör örgütü propagandası yapmak ve halkı kin ve düşmanlığa sevk etmekten davalar açılan Kaftancıoğlunun yazdıktan sonra bazı sosyal medya paylaşımlarını sildiği de biliniyor. Hangi akıl bu insanı il başkanı tutar partisinde ifadelerini kullandı. Canan Kaftancıoğlunun Ermeni soykırımına destek verdiği konuşma şöyle. Canan Kaftancıoğlunun Atatürk ile ilgili tweetleri Canan Kaftancıoğlu Ermeni soykırımı hakkında mesajları.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Atatürk yerine sadece Gazi Mustafa Kemal demesini Bu şekilde ifade etmek kendimi ait hissettiğim bir ifade olduğu için tercih ediyorum sözleriyle açıkladı. 2095 Followers 342 Following 16 Posts - See Instagram photos and videos from İvan Gargalık ivangargalk. İlk orta ve lise eğitimini Orduda tamamladı. Terör örgütleriyle bağlantıları olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sözde Ermeni Soykırımını atıfta bulunmak için 23 Nisandan bir sonraki gün neydi.

Kaftancıoğlunun sözde soykırıma destek verdiği konuşma ortaya çıktı Türkiye düşmanlığıyla bilinen terör sevici CHP İstanbul İl Başkanı Canan. CHP İstanbul İl Başkanı olduktan sonra attığı skandal tweetlerle gündeme gelen Canan Kaftancıoğlu dün katıldığı bir televizyon programında PYD terör örgüt. Kaftancıoğlunun 16 Mayıs 2014 tarihinde Elime makinalı alıp Somaya gitmek istiyorum o derece yani. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Canan Kaftancıoğlunun 23 Nisan 2013te yaptığı bir paylaşımda Ermeni Diasporasının soykırım yalanını diline dolamıştı. Sivas Suşehri Devlet Hastahanesi acil.

Mahmut Övür Canan Kaftancıoğlunun Ermeni soykırımını savunduğu devlete seri katil dediği terör örgütü MLKP kurucusuna hayranlık duyduğu 15 Temmuzda millete hakaret ettiği açıklamaları CHPye. Canan Kaftancıoğlu 1972 Ordu doğumlu. Törende konuşan Canpolat Seçildiği günden beri. 13 Eylül 2020 1244 Güncellendi.

23 Nisan 2013te 23 Nisandan bir sonraki gün neydi. Bilmek istemeyenler için ipucu. Ermeni soykırımı yokt ur diye tutturan da toplumu ve oradaki geçmişteki büyük acıyı bakın açık. Beş ayrı suçtan 225 yıl hapsi istenen CHP İstanbul İl Başkanı Canan KaftancıoğluPeki kimdir bu Kaftancıoğluİzleyip öğrenelim.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu nun söylemleri tartışılmaya devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlunun 2013 yılında asılsız Ermeni soykırımı ile ilgili yaptığı paylaşım bugün yeniden konuşuluyor. 1995 yılında İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu. Ermeni soykırımı yaptığımızı iddia eden bir tweet atamaz.

CHPliler artık Atatürkü de yalancı çıkarmaya başladı. 13 Eylül 2020 1930. Semiha Şahin CNN TÜRK Masasında sordu Şaban. Ermeni Soykırımı vardır Mustafa Kemal ise Bunu uyduranlar Ermenilerdir demiştir.

CHPli Canan Kaftancıoğlunun skandal konuşması ortaya çıktı Türkiye düşmanlığıyla bilinen terör sevici CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlunun. Kuruluş yıldönümüne denk gelen 9 Eylül günü internet. Canan Kaftancıoğlu CHPnin 97. 1915 paylaşımında bulunan Kaftancıoğlunun bu tweeti hâlâ silmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaftancıoğlunun sosyal medyadan yazdığı bu mesaj son. Sözde Ermeni soykırımını destekleyen Canan Kaftancıoğlu CHPlilere yasaklanan CNN Türkte savunma yapınca CHPli gazeteci Barış Yarkadaş çıldırdı. Yeni İttifaklar gündem de mi. Kaftancıoğlu o tweetleri tek tek açıkladı CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu görevi Cemal Canpolattan devraldı.

Canan kaftancıoğlu ermeni
Alinacak Seyler Panosundaki Pin

Canan kaftancıoğlu ermeni
Devlete Seri Katil Diyen Turkleri Ermeni Katliami Yapmakla Itham Eden Turkiye Ye 150 Milyar Dolara Mal Olan Gezi Terorunu Destek Memes Ecards Ecard Meme

Canan kaftancıoğlu ermeni
Pin On Micro Blog

Canan kaftancıoğlu ermeni
Siyaset Haberleri Panosundaki Pin

Canan kaftancıoğlu ermeni
Mehmet Gulenc Adli Kullanicinin Canan Kaftancioglu Panosundaki Pin Gercekler Hakaret

Canan kaftancıoğlu ermeni
Handan Aksu On Twitter

Canan kaftancıoğlu ermeni
Canankaftancioglu Ataturkcu Kemalist Milliyetci Ulkucu Geziparki Siyaset Bozkurt Anitkabir Nutuk Erdogan Suriye Sondakika Irak 15temmuz Gercekler

Canan kaftancıoğlu ermeni
Canan Kaftancioglu Ogretmenler Fotograf Ingiliz

Posting Komentar untuk "Canan Kaftancıoğlu Ermeni"